Steuntje in de rug

Iedereen heeft wel eens een steuntje in de rug nodig. Bijvoorbeeld bij wind tegen op de fiets, maar zeker ook als je ver van huis in het ziekenhuis ligt. En daarom stappen wij met twee teams op de fiets op 22 en 23 juni 2019. Zodat zieke kinderen hun ouders altijd in de buurt kunnen hebben.

waarom de homeride

(her) Beleef de Homeride van 2017

Ben jij ons steuntje in de rug?

Steunen kan op vele manieren en alle hulp is welkom. Natuurlijk kun je meefietsen in een van onze teams, maar je kunt ons ook op andere manieren vooruit helpen. Bijvoorbeeld als vrijwilliger, hulp bij het organiseren van acties of als materiaalman/vrouw. Of je biedt hulp bij meer praktische zaken, zoals fietskleding of een materiaalwagen. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben je er graag bij!

Maar uiteindelijk gaat het toch om de centen: € 8.000 willen we met ieder team doneren aan de huizen van het Ronald McDonald Kinderfonds. En iedere bijdrage brengt ons een stukje dichter bij dat doel!

Voor wat, hoort wat

Als je ons steunt, stellen we daar graag iets tegenover. Zoals extra aandacht voor jouw bedrijf op social media, een professioneel geschreven artikel op onze website of jouw logo op onze teamkleding. Of misschien maken we je blij met een kunstwerk van een lokale kunstenaar? Bijna alles is mogelijk. En even voor de duidelijkheid: jouw bijdrage gaat voor 100% naar het Ronald McDonald Kinderfonds. Wij nemen de kosten voor de tegenprestaties voor onze rekening. Gewoon, omdat wij vinden dat dat zo hoort.

Download hier ons volledig  sponsorplan

Of stort je bijdrage rechtstreeks via de website van HomeRide:

Sponsor Team Vive 1 fietsend voor de huizen Limburg

Sponsor Team Vive 2 fietsend voor huis Midden-west Brabant

en over alle manieren waarop je mee kunt doen aan de HomeRide Klik hier voor meer informatie

Zij gingen je voor:

Sponsorkliks: gratis team Vive sponsoren

Vanaf nu is het voor iedereen, die team Vive en daarmee het Ronald MacDonald Kinderfonds een warm hart toedraagt, mogelijk om ons team GRATIS te sponsoren. Ga de volgende keer dat U iets online wilt kopen naar webwinkels en plaats daar de bestelling bij de winkel van Uw keuze bv. bol.com, booking.com U betaalt niks […]

Lees verder