Jeroen Curvers

Na een indrukwekkende eerste Homeride ervaring in 2017, krijgen we dit jaar de overtreffende trap in 2018! We gaan fietsen in naam van ons overleden dochtertje Vive. Fietste ik afgelopen jaar nog voornamelijk met Vive in mijn gedachte, is er voor het komende jaar zowaar een geweldig fietsteneu met een eigen Vive logo en waarin vooral Vive’s kleur fel Rose centraal staat.

Een aantal teamgenoten van afgelopen jaar vonden het verhaal van Vive zodanig indrukwekkend dat zij besloten hebben om Peggy en mij te vragen hoe wij ertegenover zouden staan om ter nagedachtenis aan Vive, in haar naam mee te doen aan de homeride 2018. Hoewel we uiterst vereerd waren met de vraag hebben we het wel even laten bezinken, we zijn er ons nl. maar al te zeer van bewust dat we het komend jaar veel met het verhaal van Vive naar buiten zullen gaan treden. Maar al gauw kwamen we tot de conclusie dat Vive, nadat ze dat in 2010 ook heeft gedaan, wederom mensen met het hart op de juiste plaats bij elkaar brengt. Ze brengt mensen, die elkaar eerst niet kenden, bij elkaar die vervolgens in weer en wind 500km door Nederland gaan fietsen, die met elkaar actie organiseren, die geld bij elkaar brengen, die met elkaar in een deuk liggen en waar ook een traan op de wang zal verschijnen. Maar met trots een prachtig voornamelijk ROSE fietspakje aandoen en zich voor 200% inzetten voor dit geweldige doel, het Kinderfonds.

Uiteraard gaan we dit doen….. voor al die zieke kinderen en hun ouders……. voor Vive…….  voor jouw meisje, dikke kus, ik mis je.

LIEFDE – KRACHT – POSITIVITEIT