Edwin Geelen

Mijn naam is Edwin Geelen. Ik ben 46 jaar oud en getrouwd met Jasperina. Samen hebben we een zoon, Stijn van 13 jaar. Ik ben een geboren en getogen Weerternaar en woon nog steeds met veel plezier in Weert.

Jasper Gerits is ’n goede vriend van mij en via hem heb ik voor de eerste keer gehoord over de HomeRide. Het concept sprak me aan en ik raakte meteen geïnteresseerd. De vraag wordt dan al snel gesteld: “Waarom gaan we dat niet samen doen?” Mede doordat ik in het verleden nog samen met Jeroen Curvers gevoetbald heb en er tegenwoordig samen met ons clubje ‘Kej aanne hek’ nog regelmatig met de mountainbike op uittrek, was de beslissing snel gemaakt! Ik ben heel benieuwd, hoe het mij afgaat. Het wordt waarschijnlijk behoorlijk afzien. Ondanks dat ik op de mountainbike aardig uit de voeten kan, is de racefiets toch heel anders. De eerste trainingen en kilometers zitten nu de benen en het gaat steeds beter.

Het Ronald McDonald Huis in Maastricht is voor Jeroen en Peggy van grote waarde geweest, om zoveel mogelijk bij Vive te zijn. Daarom wil ik samen met Team Vive,zoveel mogelijk geld inzamelen, zodat ook andere ouders dicht bij hun zieke kind kunnen zijn.