Boek Vive

Vive, het boek

Liefde – Kracht – Positiviteit

Op 8 november 2010 is Vive, de dochter van Jeroen en Peggy, op een leeftijd van negen maanden overleden aan de gevolgen van een stofwisselingsziekte. Vive heeft Jeroen en Peggy bewust gemaakt van het leven en hen geleerd intens te genieten. Vanaf Vive’s geboorte tot aan de dag dat zij haar eerste verjaardag zou moeten vieren, heeft Peggy een weblog bijgehouden. Een dagelijks verslag over het emotionele leven van een gezin dat steeds opnieuw de kracht probeert te vinden om door te gaan. Om steeds weer dat ene lichtpuntje te vinden. Vele mensen hebben het weblog gevolgd. Het boek is een  intens weblogdagboek met reacties van volgers, aangevuld met verhalen van naasten en deskundigen. De opbrengst van dit boek komt volledig ten goede van het Ronald McDonald Kinderfonds.

ISBN: 978-90-828301-0-1

Reacties op het weblog

  • Bedankt Vive dat we jou mochten kennen. Bedankt dat je ons allen aan de hand hebt genomen en ons op een andere manier het leven hebt laten zien. 
  • Het leven, waarin jullie iedereen hebben laten meekijken, meebeleven, meevoelen. Ik heb veel geleerd van jullie positiviteit en kracht om door te vechten. 
  • Wat een doorzettingsvermogen, iedere keer weer opnieuw laten jullie het weer zien en mogen wij het weer lezen. 
  • Jullie zijn een groot voorbeeld voor veel mensen. Jullie geven ondanks jullie zware tijd andere mensen kracht om door te gaan.
  • Peggy, wat heb jij op een prachtige, indrukwekkende, hartverscheurend mooie, bijzondere, liefdevolle, tergend pijnlijke, bewonderenswaardige manier je gedachten en gevoelens zo helder en zuiver op het blog geschreven. Waar ik zo van onder de indruk ben, is van jouw geweldige kracht. Jullie prachtige Vive is een heel bijzonder meisje dat bij zoveel mensen zoveel heeft losgemaakt. 
  • Vive, zo’n piepklein, piepjong meisje met zo’n groot karakter! Hier kunnen veel volwassenen een voorbeeld aan nemen. 
  • Een prachtig blog bijgehouden over mooie Vive en jullie leventje. Het is zo mooi hoe jullie je gevoelens beschrijven en willen delen. Jullie hebben met zijn drieën een onuitwisbare indruk op ons achtergelaten.

Bestel nu het boek voor € 19,99!

Het boek is op 7 juni 2018 officieel gepresenteerd. Vul uw gegevens in op onderstaand formulier om het boek te bestellen. U ontvangt dan van ons een betaalverzoek via whatsapp. In dit berichtje zit een link, waarmee u de betaling direct kunt doen. De betaling verloopt via iDEAL, super simpel. Zodra uw betaling binnen is, is het boek definitief voor u en ontvangt u het op de door u gewenste manier.

Het boek is tevens verkrijgbaar bij Bruna te Weert, Markt 11-13.

Voor vragen kunt u mailen naar boek@teamvive.nl

Vul onderstaande velden in om het boek te bestellen.