Pedalen versus Pumps

Als voorbereiding op haar fietsavontuur tijdens het HomeRide weekend in 2020, is Peggy begonnen met een Blog. Inmiddels heeft zij er al een aantal geschreven en een deel van het 1e blog lees je hier.
“Ik kijk naar buiten door het raam, het landschap schiet voor. Ik dwaal af in mijn gedachten……evenals het landschap schieten er hordes herinneringen voorbij. Mooie gedachten en uiterst pijnlijke gedachten. Het is weer zo een dag waarbij alles terugkomt. In 2010 rijk geworden met de geboorte van onze dochter Vive. Maar in dat jaar ook een enorm groot verlies geleden, omdat Vive overleed aan de gevolgen van een stofwisselingsziekte. In de uiterst kostbare periode ertussen heb ik intens genoten van de machtige levenslessen die Vive mij leerde……. Opeens port mijn kleinste monster van 4 me in de zij! Weg gedachten, terug in de realiteit 9 jaar later. “Mam, zijn we er bijna?” We gaan Papa voor de derde keer ontvangen aan de finish van de Homeride in Den Haag. Hij heeft samen met Team Vive 500 km gefietstten bate van het Ronald McDonald Kinderfonds,welke we uit eigen ervaring een enorm warm hart toedragen. Ons team heeft dit jaar ruim € 22.000 ingezameld. Fantastisch en dat in naam van je dochter Vive. Een team van naasten, zoals familie en vrienden, maar voorheen ook onbekenden, die je inmiddels als familie kunt omarmen”……………….. Je kunt Peggy volgen via https://pedalenversuspumps.blogspot.com/2019/07/de-route-van-pumps-naar-pedalen.html

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.