BBQ Tilburg

Een delegatie van Team Vive ging in op de uitnodiging van het RMD-huis in Tilburg en Ingrid schreef daar een verslag over.
“Na een heerlijke warme zomer, waarin iedereen bij kon komen van een waanzinnig gave Homeride, was er op 14 september opnieuw een warm onthaal door het RonaldMcDonaldhuis Midden West Brabant. Het huis besloot al haar Homeride teams te trakteren op een gezellige BBQ in de tuin van het huis. Onder het genot van een heerlijke BBQ blikten we met elkaar nog eens terug op deze mooie editie. Van de verbazingwekkende hoeveelheid lekke banden (slechts 1 tijdens de Homeride zelf) tot de gave ontvangsten bij de Cheer- en Checkpoints.
De moeizame meters waren al vergeten, wat bleef waren de mooie herinneringen.
Tijdens de BBQ was daar ook Ine, een gedreven vrijwilliger welke werkt in het huis en zij gaf een aantal van ons een rondleiding door het huis en hun trots: de huiskamer in het ziekenhuis. Ieder van ons kent het doel en de mooie reden van de Homeride, maar daarnaast ben ik zelf ook onder de indruk geraakt van het organisatorische deel van het runnen van het huis. Wat komt daar een werk achter weg en wat is er ontzettend veel inzet van huismanager Franca en al die hartverwarmende vrijwilligers. Tijdens de rondleiding werd nog eens extra duidelijk dat onze inzet meer dan welkom is en werd ook zichtbaar dat er echt een huiselijk gevoel werd gecreëerd. Want als gasten zich zo thuis voelen, dat ze hun schoenen, net als thuis, bij de deur laten staan, dan denk ik dat je voor je gasten je doel hebt bereikt.

Bedankt Franca, Ine en anderen, die deze BBQ organiseerden en voor de inspirerende rondleiding. Op naar een mooie nieuwe editie Homeride 2020”. Ingrid

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.