HomeRide (t)Huiswijn

Bij een topprestatie hoort ook een topwijn: de exclusieve [t]Huiswijn van HomeRide. Dit jaar hebben we de rode wijn en rosé in onze assortiment opgenomen. Elke fles is voorzien van een speciaal [t]Huiswijn etiket.

Informatie over de wijn:

Rood: Tempranillo – Cabernet Sauvignon, uit Campo de Borja (Spanje) De druiven zijn afkomstig van oudere wijnstokken, van 20 tot 30 jaar oud. De wijn heeft vier maanden gerijpt op Amerikaans houten vaten. Een heerlijke alledaagse wijn, mooi vol fruit en met een kruidige afdronk.

Rosé: Merlot – Cabernet Franc – Malbec – Abouriou (Frankrijk) Een Zuid-Franse rosé zo expressief en elegant als het eerste voorjaarszonnetje! In de kleur zalmroze. Verleidelijke aroma’s van perzik en litchi. Heerlijk te drinken als aperitief.

De verkoopprijs van de [t]Huiswijn is € 45 per doos van 6 flessen (exclusief eventuele verzendkosten). Bestellen kan via info@teamvive.nl

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.