Boeken voor HomeRide

Boeken zijn al jarenlang een hobby van ons teamlid Fred. Vooral het lezen er van, maar ook het verzamelen. Dat is leuk, maar levert bij overname van series van boeken of het aankopen per doos ook nog wel eens dubbele boeken op en die gaan in de verkoop.
Natuurlijk kun je dan die opbrengst weer terug stoppen in nog meer boeken, maar Fred koos ervoor om dat niet te doen en de gehele netto opbrengst ten goede te laten komen aan de Homeride, via Team Vive uiteraard.
Omdat het ook gewoon leuk is om met die verkoop bezig te zijn heeft hij ook nog eens het plan opgepakt om boeken die in de kast van anderen staan te verstoffen en die volgens de opruimtechnieken van Marie Kondo toch de deur uit moeten, namens de oude eigenaar te verkopen voor dit goede doel.
Dus wordt de verzameling boeken ook nog eens speciaal uitgebreid voor de verkoop van de boeken voor de Homeride en dan mag met recht deze actie ook wel heten: boeken voor Homeride.
Heb je nog wat boeken over die wellicht ook nog iets gaan opbrengen, stel ze ter beschikking en dan regelt Fred de verkoop! Stuur een mail naar fred@treetops.nl voor aan- of verkoop van boeken.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.