Verslag Top 2000 Quiz

Vrijdag 14 december was de 2e editie van de Top2000 Benefiet quiz, georganiseerd door Team Vive. Ongeveer 20 teams gingen fanatiek de muzikale strijd met elkaar aan. In verschillende rondes probeerden zij hun muzikale kennis in te zetten om de quiz te winnen. Hoogtepunt van de avond was de ronde met livemuziek gespeeld door de band The Office Music.
Winnende teams waren:
1e plaats: Bachelorclub Ell.
2e plaats: Kwist “t niet
3e plaats: Kreppie Bafft

Onze dank gaat uit naar alle mensen die een steentje hebben bijgedragen om deze avond tot een groot succes te maken: deelnemers, vrijwilligers, in het bijzonder Math Curvers, het muzikale brein achter deze quiz. De SooS voor de geweldige gastvrijheid, de band The Office Music voor de te gekke live muziek, MoundMovies die deze avond en vooral de band in beeld bracht (welke via de website/fb pagina van de band wordt gedeeld), Bospop Weert, Restaurant OH30, Zaal Don Bosco, De SooS en V.V. de Brokwagters voor het beschikbaar stellen van de prijzen.
We zijn dan ook ontzettend blij met de opbrengst van €1502,- Wij kijken vol trots terug op deze fantastische avond, op naar de 3e editie in 2019!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.