Haken voor Homeride

Elk jaar in onze Homeride geschiedenis is onze teamcaptain van Vive’s Homeride 2 en vrijwilligster van één van de Ronald McDonaldhuizen actief om op onnavolgbare wijze geld in te zamelen voor onze Homeride. Zij doet dat door het hele jaar door te haken. “Haken voor Homeride” dus.

Het eerste jaar waren dat nog relatief bescheiden kleine knuffelbeesten, maar vorig jaar ging ze helemaal los met dierenkrukjes. beide nog gewoon te bestellen trouwens als je die zou willen. De catalogus van de dierenkrukjes vind je in ieder geval ook gewoon hier. -Catalogus Dierenkrukjes-

Dit jaar gaat ze echter weer met iets geheel anders aan de gang. Hoewel, geheel anders? Het heeft natuurlijk altijd met kinderen te maken, want draait het bij de Ronald McDonaldhuizen immers niet altijd vooral om kinderen en hun gezinnen.

Er worden dit jaar dan ook Knuffelkussens gehaakt. Geweldig leuke kussen die, eenmaal rechtop gezet, ook nog eens supergave beestjes blijken te zijn. Klik hier -Catalogus Knuffelkussens- (direct download) voor alle types en prijzen, of kijk -hier- naar de pdf versie.

Bestellen kan al meteen via info@teamvive.nl en dan krijg je vanzelf de levertijd, betaalinfo en antwoord op eventuele vragen. Afdingen is natuurlijk ongepast, immers van elk knuffelkussen gaat er te allen tijde 20,- naar de Homeride actie en daar gaan we niet mee marchanderen uiteraard.

 

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.