Laatste training voor de HomeRide

Op zondag 10 juni vond de laatste gezamenlijke training plaats voordat we over een week echt de HomeRide gaan rijden! Nagenoeg alle rijders waren aanwezig en voor het eerst konden we in de speciale Vive-tenues trainen. Natuurlijk moesten we dit heuglijke moment wel even op de foto vastleggen. Na de twee trainingsrondjes van ieder 40 km was het tijd voor een gezellige BBQ. Ook de begeleiders van team Vive sloten daarbij aan. Dankzij het prachtige weer en het zeer prettige gezelschap werd het een hele gezellige middag en avond. Team Vive is er klaar voor!

NB Je ziet wel dat team Vive gewoon te groot is om op één foto te passen… 😉

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.