6 mei Vive’s voorjaarswandeling + buffet

Op 6 mei aanstaande organiseert Team Vive een verrassende voorjaarswandeling! Natuurlijk staat deze heerlijke  wandeling ook weer in het teken van het goede doel en zoals bij al onze acties zijn dat de Ronald McDonald Huizen. Het wordt een gezinswandeling waarbij we begeleid worden door gidsen van IVN! Hoe gaaf is dat?!

Het startpunt is in Valkenswaard en wel vanaf de door Frank Claas en zijn VB&C gesponsorde vertrek- en aankomstlocatie aan de Pastoor Heerkensdreef 12 (parkeerterrein voetbalvereniging Valkenswaard). Natuurlijk is deze wandeling geschikt voor het hele gezin en zullen de gidsen daar rekening mee houden, maar dat niet alleen. De wandeling zal weer eindigen bij de startlocatie met een heerlijk, door onze vaste koks klaargemaakte, hapjesbuffet en ook dat zal geschikt zijn voor jong en oud.

De kosten voor deze wandeling , inclusief de gidsen, het buffet en één consumptie per persoon, bedragen € 20 voor volwassenen en  € 10 voor kinderen jonger dan 13 jaar. Geen geld toch? En dan word je halverwege de wandeling ook nog eens verrast met een lekker hapje om in de stemming te komen. Extra consumptiebonnen kosten € 1 per stuk en alle niet alcoholische drankjes gaan voor 1 bon weg. De wijn en het bier zijn 2 bonnen.

De wandeling begint tussen 14.00 en 14.30 uur en het buffet staat dan tegen het einde van de middag op jullie te wachten. Uiteraard zal er muziek zijn, gezelligheid en voldoende te eten en drinken.

Alle feiten op een rij

Wat
Vive’s voorjaarswandeling met buffet

Wanneer
Zondag 6 mei

Hoe laat 
14.00/14.30 uur

Locatie
VB&C, Valkenswaard, Pastoor Heerkensdreef 12

Voor wie
Alles en iedereen die van wandelen houdt met het hele gezin of alleen van 0 tot 80 jaar!

Aanmelden
Het is wel wenselijk (voor het buffet en het aantal benodigde gidsen) dat we vooraf weten hoeveel mensen er gaan komen en dus verzoeken we je om je vooraf aan te melden. Dat kan via  wandelenmet@teamvive.nl en het enige dat we willen weten is je mobiele telefoonnummer (want vooraf te betalen via een tikkie of overmaken op ons speciale bankrekeningnummer) en met hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen je er bij zult zijn.

Tot slot

Wij hopen uiteraard op een grote opkomst, want dat is goed voor de gezelligheid én voor de Ronald McDonald Huizen. Bij deze danken we alvast Vivian, Anouk en Ellen voor het zonder twijfel heerlijke buffet en de IVN-gidsen voor hun fantastische verhalen. Graag zien we jullie op 6 mei in Valkenswaard.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.