Doe jezelf of een RonaldMcDonaldhuis een dierenkrukje cadeau!

Dierenkrukjes

Ook dit jaar wordt er weer gehaakt voor de HomeRide. Dit keer zijn het iets grotere items: dierenkrukjes.

Ze zijn er in alle soorten en maten en op de afbeelding is te zien wat er allemaal mogelijk is. De prijs van een krukje ligt, afhankelijk van de soort, tussen de € 90 en € 110. Daarvan is exact € 30 voor de HomeRide zelf en de rest is voor inkoop van materialen. Anders gezegd, voor € 30 wordt deze kruk helemaal handgemaakt wat best enkele uren tijd kost kunnen wij melden… Maar alles voor het goede doel! En hoe passend is het als we juist deze kinderkrukjes mogen leveren voor de Ronald McDonaldhuizen.

Behalve een krukje voor jezelf, kind of kleinkind is het ook mogelijk een krukje te schenken aan een van de huizen of huiskamers van het RMD Kinderfonds. Het mes snijdt dan aan twee kanten: geld voor de huizen via de HomeRide en een krukje voor een van de huizen. Vraag dan wel even bij het betreffende huis of daar belangstelling voor is, want het zou zonde zijn, als het krukje ergens in een hoekje belandt.

Weten wat een specifieke kruk kost, vraag het ons via het speciale mailadres: dierenkruk@teamvive.nl. Ook kun je op dit adres je krukje bestellen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.