Pubquiz

Na het succes van de Top2000 Benefietquiz, organiseren we nu ook een Pubquiz en wel op vrijdag 6 april in café De Gouden Leeuw in Bergeijk. Een leuke avond uit met vrienden of familie, terwijl je ook nog eens Team Vive en dus het Ronald McDonald Kinderfonds steunt!

De quiz bestaat uit acht rondes van elk tien vragen, waaronder een fotoronde, een muziekronde en een ‘zoek de link’-ronde. Bij die laatste moet je als team de link zoeken tussen verschillende videofragmenten; een ronde met een hoog ‘aha’-karakter wanneer de oplossingen bekend worden gemaakt. In de andere rondes komt van alles aan bod: sport, actualiteit, film, televisie, roddel, natuur, techniek, royalty, enzovoorts.

Daar wil je toch bij zijn? Geef je snel op!

Hieronder vind je alle informatie op een rij:

Wanneer
Vrijdag 6 april

Waar
De Gouden Leeuw, Hof 6 in Bergeijk

Tijdstip:
Zaal open om 19.00 uur, aanvang 19.30 uur

Aanmelden
– Maximaal vijf personen per team
– Inschrijfgeld: € 10 per persoon
– Aanmelden met teamnaam en aantal personen via pubquiz@teamvive.nl

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.