Ivo Creemers

Wij zijn Ivo Creemers en Yvette Seevens en wonen in Stramproy samen met onze zoon Mees van 8 jaar.

Vorig jaar zijn wij in aanraking gekomen met de HomeRide. Mees stond toen op de heldenkalender. Op deze kalender staan twaalf kinderen, die allemaal om uiteenlopende redenen hebben moeten vechten in hun jonge leventje, of die dat nog steeds doen. Door deze heldenkalender voor de meest hartverwarmende actie van alle teams, mocht het team van Treetops fietsen in de hartjestrui!

Mees is 8 jaar geleden geheel onverwachts geboren met 26 weken. Wij hebben toen zelf veertien weken in het Ronald McDonaldhuis in Maastricht gewoond en hebben zelf mogen ervaren hoe belangrijk het is dat deze huizen er zijn. En dat je in deze moeilijke tijd dicht bij je zieke kind kunt zijn.

Vorig jaar heeft Ivo de 500 km gefietst in 24 uur. Het was zo speciaal toen alle fietsers weer aankwamen na 24 uur fietsen; iedereen staat daar met zijn eigen verhaal en dat heeft op ons diepe indruk gemaakt. Toen bij Fred het idee ontstond om dit jaar het team naar Vive te vernoemen, hebben wij besloten om dit jaar allebei te gaan fietsen!

Mees heeft destijds bij Vive op de afdeling gelegen en met Peggy en Jeroen is er een vriendschap ontstaan, dus om hier nu weer een bijdrage aan te kunnen leveren, voelt heel speciaal.

Ivo is een ervaren mountainbiker en ikzelf heb nog nooit op een racefiets gezeten, dus dit wordt een hele uitdaging. Ik ben uiteraard wel al de nodige voorbereidingen aan het treffen.

Ivo en Yvette
Ivo, Mees en Yvette